Skip to content
24.01.2011 / Curatare si intretinere Piele Intoarsa

Alternative la pielea intoarsa

Alternative pentru pielea intoarsaMulte tesaturi sunt adesea fabricate cu un finisaj periat sau plusat astfel incat textura lor sa semene cu piele intoarsa. Aceste produse ofera adesea un aspect similar si se simt la atingere aproape la fel ca pielea intoarsa; in plus au avantaje ca rezistenta crescuta la contactul cu lichide, contin fibre care nu permit atat de usor patarea, la acestea apeleaza consumatorii care prefera un produs non-animal.

Produsele din matase, bumbac si tesaturile similare cu aspect de piele intoarsa sunt periate, slefuite si tratate chimic pentru a conferi o suprafata moale, asemanatoare cu produsul autentic. Alcantara si Ultrasuede sunt termeni marca inregistrata pentru o microfibra de plus, moale, asemanatoare la atingere cu pielea intoarsa, dar mult mai durabila, rezistenta la lichide, pete, scurgere si poate fi folosita la tapiterie, accesorii, haine sau pantofi.

Microsuede este o tesatura din microfibra cu un finisaj moale, dar este usor de distins de piele intoarsa reala. Ca si diferenta in raport cu celelalte tipuri de alternative la pielea intoarsa, ea are o proprietate ridicata de intindere si este foarte populara in tapiterie, precum si articole de imbracaminte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: